Våra måleritjänster i Stockholm

Här får ni ett bättre slutresultat.
Oavsett om det gäller ny- eller ommålning,
fönsterrenovering eller dekorationsmålning.
Vad vill ni förbättra eller underhålla?

Ett stort antal målare kräver styrka att organisera och projektleda.

Bred kompetens ger en bred verksamhet. Hos Siljendahls finns erfarna målare för nybyggnationer och renoveringar, men också specialister på dekorationsmålning och restaurering. Med ett stort antal målare kommer även styrkan att organisera och projektleda. Vi klarar stora jobb men glömmer aldrig glädjen i de små. Siljendahls ingår dessutom i ett nätverk av hantverkare. På så sätt har vi goda kontakter med andra hantverkare som vi vet gör ett bra jobb. Handen på hjärtat jobbar vi helst med andra som ser på kvalitet på samma sätt som vi.

Huvudsaklig uppdragsgivare är Statens Fastighetsverk, byggföretag inom byggbranschen och bostadsbolag men också bostadsrättsföreningar. Till detta kommer uppdrag i den privat sektorn.

Vi målar enbart med godkända färger och värnar om en minimal miljöpåverkan. Det är en naturlig del i arbete, för hela Siljendahls.

» Läs mer om vårt miljöarbete

Referenser

Här hittar du ett urval av våra referenser inom måleri, ommålning, fönsterrenovering eller dekorationsmålning. Klicka på bilderna för att se mer information om projektet samt i vilket område i Stockholm som arbetet är utfört.