Bröderna Siljendahls måleri utför trapphusmålning inom hela Stockholm. Bred kompetens, gedigen utbildning och erfarenhet samt miljömässigt hållbara färger och material är ett koncept som vi tror på. Hos oss står du som kund i fokus och vi erbjuder ett brett urval av tjänster, med bland annat specialister på dekorationsmålning och restaurering.

Våra erfarna målare sätter färg på ditt trapphus

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck, sägs det. Trapphuset är det första som möter besökaren när denne stiger in genom porten och faktiskt det som sätter standarden för resten av byggnaden. Även om lägenheter och lokaler är i gott skick känns inte byggnaden fräsch om trapphuset är eftersatt.

Trapphuset speglar även husets ålder och att sätta stilen i rätt tidsepok är något vi på Bröderna Siljendahls värnar om. I Stockholm finns många äldre fastigheter och även kulturhistoriskt värdefulla byggnader vars trapphus bör eller måste behandlas med varsam hand. 

Det är viktigt med rätt val av färg och teknik för trapphusmålning i äldre hus – Vi har både kunskapen och erfarenheten som krävs för målning av äldre trapphus. De tekniker, färger och olika former av dekorationsmålningar man använt under olika tidsepoker är en del av vår expertis.

Hur ofta behöver trapphuset målas?

Hur ofta trapphusmålning är nödvändigt kommer förstås an på vilket slitage trapphuset utsätts för och hur noggrant det underhålls. Även färgkvalitet och väggarnas material och kvalitet spelar in här. Att regelbundet underhålla och rengöra trapphuset borgar för mindre slitage och längre mellan gångerna det behöver målas om. Detta är inte minst viktigt ur miljöperspektiv men är även en ekonomisk vinst för fastighetsägaren, då målning av ett helt trapphus innebär ett ganska omfattande arbete.

Från rådgivning till slutförd trapphusmålning

Vi på Bröderna Siljendahls måleri hjälper dig med råd kring alla dina frågor om din förestående trapphusmålning och våra yrkesskickliga målare utför arbetet efter konstens alla regler.

Referenser på trapphusmålning i Stockholm