Tips & Råd vid målning,
renovering & tapetsering

Är det dags att måla om eller har du en renovering planerad? Oavsett om det handlar om fönsterrenovering, fasadmålning, tapetsering eller dekorationsmålning – här delar vi med oss av våra bästa tips och tricks för att du ska lyckas med ditt renoveringsprojekt!

Spana in de bästa tipsen för att välja tapet till hall, vardagsrum, sovrum & kök. Blommiga tapeter, en fondtapet, grön tapet eller annan tapet? Vi har svaret! Läs mer och inspireras till din tapetsering 2023!

Ta del av vår guide för att få ett bra resultat på din fasadmålning i vår eller sommar. Vi vägleder dig vilka månader,  i vilket väder och att välja rätt färg till rätt fasad. Läs mer här!

Bli inspirerad inför nästa trapphusrenovering! Här visar vi 3 ståtliga exempel på välrenoverade trapphus i Stockholm. Läs mer om projekten här!

Är du osäker på om du bör måla om? Vi på Bröderna Siljendahls har stor erfarenhet av måleri och kan hjälpa dig med målning av fönster, fasad och väggar. Läs mer om tecken på att det är dags att måla om fasaden och fönster!

Ska du måla dina fönster? Oavsett om du har nya eller gamla fönster så har vi har tipsen som hjälper dig att göra ett gediget arbete där färgen håller länge. Se våra tips för en lyckad fönstermålning!